Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

IO

IO: Last on Earth
Film, 2019, 96 minuten
IO
Als een jonge wetenschapster een manier zoekt om de stervende aarde te redden, leert ze een man kennen die zich haast om met de laatste shuttle de planeet te verlaten.
De film IO is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 96 minuten. Infinity War). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.IO is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

IO op Moviemeter

Score: 2,18 van de 5

De tiener Sam is één van de laatste overlevenden die zich op de aarde bevindt. Er rest nog een laatste shuttle die de planeet zal verlaten en Sam staat voor een moeilijke beslissing. Ze wil graag de enige, weliswaar giftige, planeet die ze haar thuis kan noemen genezen, maar daarvoor moet ze snel zijn. Als de shuttle vertrekt blijft ze immers alleen achter.

IO op IMDB

Score: 4,7 van de 10

IO is a movie starring Margaret Qualley, Anthony Mackie, and Danny Huston. As a young scientist searches for a way to save a dying Earth, she finds a connection with a man who's racing to catch the last shuttle off the planet.

Acteurs in IO

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans;Turks;Spaans (Spanje);Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals IO

Advantageous

Advantageous

(2015)

The Bomb

The Bomb

(2016)

Loreak

Loreak

(2014)

Ti Mene Nosis

Ti Mene Nosis

(2015)

Thithi

Thithi

(2015)

Promakhos

Promakhos

(2014)

Rodney King

Rodney King

(2017)

Abby Sen

Abby Sen

(2015)

Paradox

Paradox

(2018)

Soni

Soni

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crossing Rachmaninoff
In de aanloop naar zijn eerste optreden met een orkest bereidt een aspirant-concertpianist zich voor om het beroemde tweede concerto van Sergei Rachmaninoff te spelen.
Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
Imborrable
Deze documentaire gaat over het waargebeurde verhaal van een korte film die nooit is afgemaakt en die volgens velen vervloekt zou zijn.