Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

IO

IO: Last on Earth
Film, 2019, 96 minuten
IO
Als een jonge wetenschapster een manier zoekt om de stervende aarde te redden, leert ze een man kennen die zich haast om met de laatste shuttle de planeet te verlaten.
De film IO is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 96 minuten. Infinity War). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.IO is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

IO op Moviemeter

Score: 2,18 van de 5

De tiener Sam is één van de laatste overlevenden die zich op de aarde bevindt. Er rest nog een laatste shuttle die de planeet zal verlaten en Sam staat voor een moeilijke beslissing. Ze wil graag de enige, weliswaar giftige, planeet die ze haar thuis kan noemen genezen, maar daarvoor moet ze snel zijn. Als de shuttle vertrekt blijft ze immers alleen achter.

IO op IMDB

Score: 4,7 van de 10

IO is a movie starring Margaret Qualley, Anthony Mackie, and Danny Huston. As a young scientist searches for a way to save a dying Earth, she finds a connection with a man who's racing to catch the last shuttle off the planet.

Acteurs in IO

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans;Turks;Spaans (Spanje);Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals IO

Advantageous

Advantageous

(2015)

The Bomb

The Bomb

(2016)

Loreak

Loreak

(2014)

Ti Mene Nosis

Ti Mene Nosis

(2015)

Thithi

Thithi

(2015)

Promakhos

Promakhos

(2014)

Rodney King

Rodney King

(2017)

Abby Sen

Abby Sen

(2015)

Paradox

Paradox

(2018)

Soni

Soni

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Governor
Een plotselinge tragedie dwingt een afgevaardigde de rol van gouverneur aan te nemen. Ze staat voor zware politieke en persoonlijke beproevingen om haar staat te leiden.
Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.