Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

葉問3

Ip Man 3
Film, 2015, 104 minuten
葉問3
Vechtkunstmeester Ip komt in actie wanneer de school van zijn zoon wordt bedreigd door een louche Amerikaan. Ook verdedigt hij zijn status als Wing Chun-kampioen.
De film 葉問3 is uitgebracht in 2015 en duurt 104 minuten. De hebzuchtige Amerikaanse aartsvijand van Ip Man wordt gespeeld door de voormalige zwaargewicht-kampioen Mike Tyson. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

葉問3 op Moviemeter

Een bende brutale gangsters wordt geleid door een oneerlijke projectontwikkelaar (Mike Tyson). Hij vat het plan op om de stad over te nemen. Wanneer dit gebeurt wordt Master Ip gedwongen een standpunt in te nemen. Hij gaat tot actie over, met gebalde vuisten.

葉問3 op IMDB

Score: 7,1 van de 10

The year is 1959, where Ip Man lives in Hong Kong with his wife and his younger son. Trouble arises when a corrupt property developer and his thugs terrorize the school where Ip Man's son goes to. Ip Man and his disciples have to help the police guard the school day and night. On the other hand, Ip Man has to deal with his wife's terminal sickness, and at the same time faces a challenge from another Wing Chun fighter who ambitiously seeks to claim the Wing Chun Grandmaster title.

Trailer

Acteurs in 葉問3

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Frans;Duits;Kantonees
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals 葉問3

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Beginning
In deze documentaire worden dappere waaghalzen gevolgd die door uitgeslepen ravijnen springen en in bergstromen en -meren duiken.
Fischer Freeskiing
Freeskiërs van over de hele wereld bedwingen de bergen en enorme kliffen, diepe poedersneeuw en perfect onderhouden funparken.
La casa de papel: Korea
Dieven overvallen de munt van een verenigd Korea. Nu ze gijzelaars vasthouden, moet de politie hen, maar ook het schimmige meesterbrein achter dit alles tegenhouden.
The Man from Toronto
Een identiteitsverwisseling dwingt een stuntelige ondernemer om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven.
The Way Down
Een jonge ingenieur is op jacht naar een verloren schat en probeert samen met enkele meesterdieven in te breken in de ondoordringbare vestingen onder de Bank van Spanje.