Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Iris

In the Shadow of Iris
Film, 2016, 98 minuten
Iris
De plotselinge verdwijning van de vrouw van een rijke bankier ontsluiert een duizelingwekkende wereld van geheime fetisjen, wanhoopsdaden en bedrog.
De film Iris is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 98 minuten. Een thriller met Romain Duris en Charlotte Le Bon, die ook samen in Michel Gondry's film 'Mood Indigo' speelden. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Iris op Moviemeter

Score: 2,89 van de 5

Iris, de jonge vrouw van Antoine Doriot, een rijke bankier, verdwijnt in het centrum van Parijs. Max, een jonge monteur die in de schulden zit, zou kunnen gerelateerd worden aan haar ontvoering. Maar de personen die met het onderzoek belast zijn, zijn nog ver verwijderd van het achterhalen van de waarheid achter de zaak die zich ontvouwt voor hun ogen. Het wordt werkelijk een moeilijke opdracht voor de politie.

Iris op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Iris is a movie starring Romain Duris, Jalil Lespert, and Hélène Barbry. Iris, young wife of a banker, disappears in Paris. Maybe a mechanic with many debts is involved in the strange affair. A really complicated job for the police.

Acteurs in Iris

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Turks
Ondertiteling: Engels;Frans;Spaans (Spanje);Turks;Nederlands

Meer zoals Iris

8MM

8MM

(1999)

Obsessed

Obsessed

(2009)

Final Girl

Final Girl

(2015)

Ingobernable

Ingobernable

(2018)

Lavender

Lavender

(2016)

La Trêve

La Trêve

(2016)

Sorjonen

Sorjonen

(2019)

Tramps

Tramps

(2017)

The Sniffer

The Sniffer

(2017)

P

P

(2006)

Slam

Slam

(2017)

Small Crimes

Small Crimes

(2017)

El Elegido

El Elegido

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.