Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Iron Chef Brazil

Tv-serie, 2022
Iron Chef Brazil
In deze competitie gepresenteerd door Fernanda Souza en Andressa Cabral strijden culinaire talenten met de beste chef-koks van Brazilië om de titel van Iron Legend.
De tv-serie Iron Chef Brazil is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Actrice Fernanda Souza en culinair hoogleraar Andressa Cabral presenteren deze spin-off van de invloedrijke kookserie. Geschikt voor alle leeftijden. Iron Chef Brazil is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Iron Chef Brazil

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Portugees (Brazilië) - Audiodescriptie;Portugees (Brazilië) [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Portugees (Brazilië)

Meer zoals Iron Chef Brazil

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Endless Night
Na een brand in een nachtclub waarbij 242 mensen omkomen, kunnen de ouders van de slachtoffers alleen maar rouwen... en vechten voor gerechtigheid.
Love Never Lies: Poland
In deze realityserie testen zes koppels hun vertrouwen in elkaar via een leugendetector met oogscan. Bedrog kost geld, maar de waarheid wordt beloond.
Physical: 100
Honderd deelnemers in topconditie nemen het tegen elkaar op in een reeks slopende uitdagingen om de eer - en de geldprijs - als laatste in de wacht te slepen.
Bling Empire: New York
Een nieuwe groep stijlvolle Aziatisch-Amerikaanse socialites pronkt met rijkdommen en mode te midden van drama en luxe in New York.
Pressure Cooker
Elf chef-koks onder één dak moeten hun culinaire vaardigheden gebruiken en strategisch spelen in een spannende kookwedstrijd waarin ze stemmen wie van hen $ 100.000 wint.