Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Iron Chef: Mexico

Tv-serie, 2022
Iron Chef: Mexico
In deze kookwedstrijd nemen ervaren professionals het op tegen drie van de beste Mexicaanse chef-koks om de mythische katana en de titel Legendary Chef te winnen.
De tv-serie Iron Chef: Mexico is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Geschikt voor alle leeftijden. Iron Chef: Mexico is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Iron Chef: Mexico

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans;Frans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Iron Chef: Mexico

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Vegan Alert: A Boom and Its Dangers
Deze documentaire gaat over de toenemende populariteit van veganisme, de nadelen van geen dierlijke producten eten en verantwoorde benaderingen van het dieet.
Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.
A Very Royal Wedding
Deze documentaire ter gelegenheid van het 70-jarige jubileum van koningin Elizabeth en prins Philip brengt een ode aan het grandioze huwelijk met archiefbeelden en interviews.
Who's a Good Boy?
Chema wil maar één ding: uitgaan met Claudia, het aantrekkelijke nieuwe meisje op zijn school, en zijn maagdelijkheid verliezen. Zal dat lukken voordat hij zijn diploma haalt?