Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Iron Fists and Kung-Fu Kicks

Documentaire, 2019, 107 minuten
Iron Fists and Kung-Fu Kicks
Deze documentaire onderzoekt de invloed van vechtfilms uit Hongkong op het filmmaken, van de Shaw Brothers tot moderne Hollywood-blockbusters.
De documentaire Iron Fists and Kung-Fu Kicks is uitgebracht in 2019 en duurt 107 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Iron Fists and Kung-Fu Kicks op IMDB

Score: 6,8 van de 10

From Hong Kong to Hollywood, the Shaw Brothers to The Matrix, martial arts in cinema has been busting box offices and breaking barriers since the 1960s. This is the wild untold story of how...

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Iron Fists and Kung-Fu Kicks

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics
In deze documentaire beleef je de hallucinogene hoogte- en dieptepunten van sterren, die via animaties en reconstructies hun grappige en geestverruimende verhalen delen.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.