Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ironclad

Film, 2011, 121 minuten, 1.785.765 beoordelingen
Ironclad
Een ridder van de Tempelorde en zijn 'Magnificent Seven' verdedigen Rochester Castle tegen koning John en zijn legers, die Engeland met geweld willen regeren.
De film Ironclad is uitgebracht in 2011 en duurt 121 minuten. Kate Mara (House of Cards), James Purefoy (The Following) en Emmy-winnaar Paul Giamatti schitteren hier wederom. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ironclad op Moviemeter

De rebelse Engelse baronnen in 1215 dwingen Koning John ertoe om zijn koninklijk zegel op de Magna Carta te plaatsen. Later herroept hij deze belofte en vormt een leger aan de zuidkust van Engeland. Met dit leger moet het kasteel 'Rochester Castle' heroverd worden.

Ironclad op IMDB

Score: 6 van de 10

In 13th-century England, a small group of Knights Templar fight to defend Rochester Castle against the tyrannical King John.

Acteurs in Ironclad

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Ironclad

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Carga Máxima
Wanneer truckracer Roger alles kwijtraakt, krijgt hij een verleidelijk, maar gevaarlijk aanbod: werken als de chauffeur van een vluchtauto voor een bende dieven.
The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.
Who is Erin Carter?
Het rustige leven van een Britse vrouw in Barcelona loopt uit de hand wanneer een gewapende overval op een supermarkt haar geheime en gewelddadige verleden blootlegt.