Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ironclad

Film, 2011, 121 minuten, 1.785.765 beoordelingen
Ironclad
Een ridder van de Tempelorde en zijn 'Magnificent Seven' verdedigen Rochester Castle tegen koning John en zijn legers, die Engeland met geweld willen regeren.
De film Ironclad is uitgebracht in 2011 en duurt 121 minuten. Kate Mara (House of Cards), James Purefoy (The Following) en Emmy-winnaar Paul Giamatti schitteren hier wederom. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ironclad op Moviemeter

De rebelse Engelse baronnen in 1215 dwingen Koning John ertoe om zijn koninklijk zegel op de Magna Carta te plaatsen. Later herroept hij deze belofte en vormt een leger aan de zuidkust van Engeland. Met dit leger moet het kasteel 'Rochester Castle' heroverd worden.

Ironclad op IMDB

Score: 6 van de 10

In 13th-century England, a small group of Knights Templar fight to defend Rochester Castle against the tyrannical King John.

Acteurs in Ironclad

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Ironclad

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Moonfall
Een NASA-medewerker, een oud-astronaut en een complotdenker moeten samenwerken om de aarde te redden als de maan uit zijn baan wordt gestoten.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.