Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Is That Black Enough for You?!?

Documentaire, 2022, 135 minuten
Is That Black Enough for You?!?
Cultuurcriticus en historicus Elvis Mitchell schetst de evolutie – en revolutie – van de zwarte film vanaf het begin tot de invloedrijke films uit de jaren 70.
De documentaire Is That Black Enough for You?!? is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 135 minuten. Met commentaar van Harry Belafonte, Samuel L. Jackson, Laurence Fishburne, Whoopi Goldberg, Margaret Avery en anderen. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Is That Black Enough for You?!? is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Is That Black Enough for You?!?

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Electronic Dance Music: A Top Export from Germany
De Duitse dj's Alle Farben, Felix Jaehn en Paul van Dyk bieden een kijkje achter de schermen bij hun leven, muziek en shows in Duitsland, Letland en de VS.
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Le Masque
Aan de hand van interviews met zijn handlangers en slachtoffers wordt onderzocht hoe een meesteroplichter de Franse elite miljoenen euro's afhandig maakte.
Take Your Pills: Xanax
Wat een geneesmiddel is voor sommigen, is een vloek voor anderen. In deze onthullende documentaire worden vaak voorgeschreven angstremmers onderzocht door patiënten en experts.
Fantasía
Aan boord van het cruiseschip Fantasía herbeleeft een bejaarde documentairemaker mooie herinneringen samen met zijn zus en zijn ouders. De tijd staat niet stil.