Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Islands of Faith

Documentaire, 2018, 88 minuten
Islands of Faith
Deze documentaire volgt mensen die klimaatverandering willen aanpakken, vanuit het perspectief van religies en culturen uit zeven Indonesische provincies.
De documentaire Islands of Faith is uitgebracht in 2018 en duurt 88 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Indonesisch [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Indonesisch

Meer zoals Islands of Faith

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Victim/Suspect
Een journalist onderzoekt een zaak van een vrouw die een valse aangifte van verkrachting zou hebben gedaan, en ziet een patroon: autoriteiten die zich tegen de slachtoffers keren.
Anna Nicole Smith: You Don't Know Me
Van haar successen als topmodel tot haar tragische dood: in deze documentaire wordt het leven van Anna Nicole Smith bekeken door de ogen van haar naasten.
Boy from the Blaze
Tiener Aleixo Paz heeft een vreselijke brand overleefd en schrijft liedjes om met de pijn om te gaan. In deze documentaire stapt hij voor het eerst op het podium.
The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey
Michelle Obama gaat in een verhelderend gesprek met Oprah Winfrey in op de uitdagingen en levenslessen die de basis vormden voor haar tweede bestseller.
Ex-Addicts Club
Vijf excentrieke vreemdelingen in een zelfhulpgroep proberen hun leven weer op te pakken nadat ze het hebben uitgemaakt met hun respectievelijke exen.