Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Islands of Faith

Documentaire, 2018, 88 minuten
Islands of Faith
Deze documentaire volgt mensen die klimaatverandering willen aanpakken, vanuit het perspectief van religies en culturen uit zeven Indonesische provincies.
De documentaire Islands of Faith is uitgebracht in 2018 en duurt 88 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Indonesisch [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Indonesisch

Meer zoals Islands of Faith

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Hunt for Gold
Op de Wereldruiterspelen in 2018 gaan de ruiters voor goud, terwijl het evenement wordt bedreigd door een orkaan, slechte organisatie en extreme temperaturen.
Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.
Wild Venice
Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.
Beethoven’s Ninth - Symphony for the World
Muzikanten, dirigenten en componisten nemen een van Beethovens meest beroemde werken onder de loep in een documentaire ter gelegenheid van zijn 250ste geboortedag.
A World Without Beethoven?
Deze documentaire gaat over het belang van Ludwig van Beethovens werk en zijn invloed op componisten, muzikanten en zelfs organisatoren van concerten.