Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Itaewon Class

Tv-serie, 2020
Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
De tv-serie Itaewon Class is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor 12 jaar en ouder Deze tv-serie is Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Itaewon Class op IMDB

Score: 8 van de 10

The story of Park Sae Ro Yi who opens a restaurant in Itaewon.

Acteurs in Itaewon Class

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans - Audiobeschrijving;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Itaewon Class

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Young Pope
De jonge en charismatische Lenny Belardo wordt verkozen tot de eerste Amerikaanse paus, maar zijn eigenzinnigheid en problemen alarmeren het Vaticaan.
Remember You
Een geniale rechercheur duikt samen met een collega in een zaak die wel erg dichtbij komt. Het duo raakt echter verstrikt in een kat-en-muisspel.
You Are My Spring
Een hotelconciërge en een psychiater hebben een traumatische jeugd beleefd en vormen een hechte band wanneer ze verstrikt raken in een verbijsterende lokale moordzaak.
The Serpent
In de jaren 70 heeft de meedogenloze moordenaar Charles Sobhraj het gemunt op reizigers die de 'hippie trail' van Zuid-Azië verkennen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Signs
Als de moord op een vrouw gelijkenis vertoont met een tien jaar oude onopgeloste zaak, moet een nieuwe politiechef de stilte verbreken waarin een bergstadje is verzonken.