Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

It's in the Air

Film, 1938, 87 minuten
It's in the Air
De onhandige, maar aardige George Brown belandt door een dwaze verwisseling bij de Royal Air Force. Daar wordt hij al snel verliefd op de dochter van een hoge officier.
De film It's in the Air is uitgebracht in 1938 en duurt 87 minuten. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in It's in the Air

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals It's in the Air

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who is Erin Carter?
Het rustige leven van een Britse vrouw in Barcelona loopt uit de hand wanneer een gewapende overval op een supermarkt haar geheime en gewelddadige verleden blootlegt.
At Home With The Furys
In deze hilarische en oprechte docusoap trekt ongeslagen zwaargewichtkampioen Tyson Fury zich terug uit het boksen om de eigenaardigheden van het gezinsleven te omarmen.
WHAM!
George Michael en Andrew Ridgeley beleefden via interviews en beelden uit het archief opnieuw hun carrière in Wham!, van beste vrienden in de jaren 70 tot popiconen in de jaren 80.
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.