Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Iverson

Documentaire, 2014, 88 minuten
Iverson
Deze openhartige documentaire toont het turbulente leven en de explosieve carrière van het onnavolgbare NBA-icoon Allen Iverson.
De documentaire Iverson is uitgebracht in 2014 en duurt 88 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Inspirerend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Iverson op Moviemeter

Documentaire die het turbulente leven en de explosieve carrière toont van het onnavolgbare NBA-icoon Allen Iverson. Van zijn armoedige jeugd in Hampton, Virginia, naar 11-voudig NBA All-Star. Hij zette zich af tegen bestaande NBA conventies en omarmde de hip hop cultuur. Voornamelijk verteld in Iverson's eigen woorden, zoomt de film in op de hoogte- en dieptepunten van een van de meest veelzijdige spelers die het basketbal heeft gekend.

Iverson op IMDB

Score: 7 van de 10

Iverson is the ultimate legacy of NBA legend Allen Iverson, who rose from a childhood of crushing poverty in Hampton, Virginia, to become an 11-time NBA All-Star and universally recognized icon of his sport. Off the court, his audacious rejection of conservative NBA convention and unapologetic embrace of hip hop culture sent shockwaves throughout the league and influenced an entire generation. Told largely in Iverson's own words, the film charts the career highs and lows of one of the most distinctive and accomplished figures the sport of basketball has ever seen.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Indonesisch;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Iverson

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.