Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ivy + Bean: Doomed to Dance

Film, 2021, 56 minuten
Ivy + Bean: Doomed to Dance
Ivy en Bean gaan op ballet. Dan horen ze echter dat ze voor honderden mensen moeten dansen. Tijd om een smoes te bedenken, tout de suite!
De film Ivy + Bean: Doomed to Dance is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 56 minuten. Jesse Tyler Ferguson ('Modern Family') speelt mee in deze kindvriendelijke comedy gebaseerd op het populaire kinderboek. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Ivy + Bean: Doomed to Dance is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Ivy + Bean: Doomed to Dance

Regisseur

Meer zoals Ivy + Bean: Doomed to Dance

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Familieweekend
Als een rijke vader zich verlooft met een jongere vrouw, zien zijn drie kinderen hun erfenis uit hun handen glippen. Ze ondernemen hilarische stappen om een huwelijk te voorkomen.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
A Christmas Miracle for Daisy
Interieurdesigner Whitney krijgt een verrassing voor de kerstdagen: haar nieuwe klant blijkt haar ex te zijn. Zijn dochter heeft een moeder op haar verlanglijstje staan.
Love Destiny The Movie
Bhop droomt van een vrouw die hij in een ander leven liefhad en gelooft dat het zijn lot is om haar opnieuw te vinden. Een mysterieuze tijdreiziger dwarsboomt echter zijn plan.
LEGO Friends: Kerstspecial
Een dag vol sneeuw in Heartlake City leidt tot onverwachte pech voor vijf beste vriendinnen, maar vakantievreugde is nooit ver weg zolang ze maar bij elkaar zijn.