Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ivy + Bean: Doomed to Dance

Film, 2021, 56 minuten
Ivy + Bean: Doomed to Dance
Ivy en Bean gaan op ballet. Dan horen ze echter dat ze voor honderden mensen moeten dansen. Tijd om een smoes te bedenken, tout de suite!
De film Ivy + Bean: Doomed to Dance is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 56 minuten. Jesse Tyler Ferguson ('Modern Family') speelt mee in deze kindvriendelijke comedy gebaseerd op het populaire kinderboek. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Ivy + Bean: Doomed to Dance is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Ivy + Bean: Doomed to Dance

Regisseur

Meer zoals Ivy + Bean: Doomed to Dance

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Elena Knows
Een vrouw met de ziekte van Parkinson leidt een gestaag onderzoek naar de verantwoordelijken voor de plotselinge dood van haar dochter.
No voy a pedirle a nadie que me crea
Net voordat een schrijver naar Barcelona verhuist, lopen zijn leven en carrière niet meer volgens plan wanneer hij in een gevaarlijk web van criminelen belandt.
Leo
Leo
Deze muzikale comedy over volwassen worden volgt het laatste jaar van de basisschool, gefilmd vanuit het oogpunt van het huisdier van de klas. Met Adam Sandler als de hagedis Leo.
Stamped from the Beginning
Deze documentaire naar de bestseller van Ibram X. Kendi gebruikt innovatieve animaties en deskundige inzichten om de geschiedenis van racistische ideeën in Amerika te onderzoeken.