Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jack Reacher

Film, 2012, 131 minuten, 4.072.218 beoordelingen
Jack Reacher
Deze opwindende thriller is een kat-en-muisspel tussen een ex-agent en een scherpschutter die vijf mensen heeft vermoord.
De film Jack Reacher is uitgebracht in 2012 en duurt 131 minuten. Tom Cruise speelt de hoofdrol in deze misdaadthriller van regisseur Christopher McQuarrie (The Usual Suspects). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jack Reacher op Moviemeter

Score: 3,3 van de 5

Wanneer een sluipschutter met zes schoten vijf mensen om het leven brengt, wijst al het bewijsmateriaal in de richting van de man in hechtenis. Wanneer de verdachte ondervraagd wordt, zegt hij maar één ding: "Zoek Jack Reacher!" Op die manier begint een buitengewone zoektocht naar de waarheid, waarbij Jack Reacher (Tom Cruise) tegenover een onverwachte vijand komt te staan die een talent voor geweld heeft en een geheim moet bewaren.

Jack Reacher op IMDB

Score: 7 van de 10

A homicide investigator digs deeper into a case involving a trained military sniper who shot five random victims.

Acteurs in Jack Reacher

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Jack Reacher

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Moonfall
Een NASA-medewerker, een oud-astronaut en een complotdenker moeten samenwerken om de aarde te redden als de maan uit zijn baan wordt gestoten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.