Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jack Reacher

Film, 2012, 131 minuten, 4.072.218 beoordelingen
Jack Reacher
Deze opwindende thriller is een kat-en-muisspel tussen een ex-agent en een scherpschutter die vijf mensen heeft vermoord.
De film Jack Reacher is uitgebracht in 2012 en duurt 131 minuten. Tom Cruise speelt de hoofdrol in deze misdaadthriller van regisseur Christopher McQuarrie (The Usual Suspects). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jack Reacher op Moviemeter

Score: 3,3 van de 5

Wanneer een sluipschutter met zes schoten vijf mensen om het leven brengt, wijst al het bewijsmateriaal in de richting van de man in hechtenis. Wanneer de verdachte ondervraagd wordt, zegt hij maar één ding: "Zoek Jack Reacher!" Op die manier begint een buitengewone zoektocht naar de waarheid, waarbij Jack Reacher (Tom Cruise) tegenover een onverwachte vijand komt te staan die een talent voor geweld heeft en een geheim moet bewaren.

Jack Reacher op IMDB

Score: 7 van de 10

A homicide investigator digs deeper into a case involving a trained military sniper who shot five random victims.

Acteurs in Jack Reacher

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Jack Reacher

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.