Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jack Whitehall: At Large

Film, 2017, 67 minuten
Jack Whitehall: At Large
Comedian Jack Whitehall vertelt op het toneel verhalen over drinken, drugs, een Google Maps-busje en de voortdurende rivaliteit tussen hem en Robert Pattinson.
De film Jack Whitehall: At Large is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 67 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Jack Whitehall: At Large is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jack Whitehall: At Large op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Jack Whitehall: At Large is a TV special starring Jack Whitehall. Fresh from hosting the Royal Variety Performance and starring in Bad Education and A League Of Their Own, this is your chance to catch Jack at his dynamic best.

Acteurs in Jack Whitehall: At Large

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Jack Whitehall: At Large

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.