Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bad Grandpa .5

Jackass Presents: Bad Grandpa .5
Film, 2014, 86 minuten, 401.224 beoordelingen
Bad Grandpa .5
Irving Zisman komt met nieuwe bejaardengrappen in deze volgende film in de Jackass-reeks, waarin ongebruikte beelden uit de eerste film te zien zijn.
De film Bad Grandpa .5 is uitgebracht in 2014 en duurt 86 minuten. Johnny Knoxville, Catherine Keener en Spike Jonze zijn terug met nieuwe capriolen van de geliefde, onbeschofte oude man. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bad Grandpa .5 op Moviemeter

Score: 2,45 van de 5

Irving Zisman komt met nieuwe bejaardengrappen in deze volgende film in de Jackass-reeks, waarin ongebruikte beelden uit de eerste film te zien zijn. De opa ontpopt zich als een echte stouterik. “Bad Grandpa .5” verkent een aantal fragmenten die betrekking hebben op de originele film met deze titel. Tevens is de film een making-of, die begint in 2001, met een blik op het oorspronkelijke hoofdpersonage en de make-up ontstaansgeschiedenis van toen tot nu. De regisseur onderzoekt een aantal van de meer gedenkwaardige sequenties van de originele film, waaronder Irving's optreden in een stripclub. Er is ook aandacht voor de uitdagingen van verborgen camera's.

Bad Grandpa .5 op IMDB

Score: 6 van de 10

An unrated version of Bad Grandpa which includes over 40 minutes of additional outtakes and interviews.

Acteurs in Bad Grandpa .5

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Bad Grandpa .5

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
A Family Affair
Het enige wat erger is dan de assistent zijn van een veeleisende filmster die je niet serieus neemt? Erachter komen dat hij verliefd is op je moeder.