Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jackass: The Movie

Jackass: La película
Film, 2002, 85 minuten, 3.786.987 beoordelingen
Jackass: The Movie
Jackass the Movie is een giller!! De helden (of losers?) van de MTV-serie zijn terug, maar dan met stunts te erg voor tv!
De film Jackass: The Movie is uitgebracht in 2002 en duurt 85 minuten. Dit is de eerste van MTV's don't-do-this-at home films met waaghalzen Johnny Knoxville, Steve-O en vrienden. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Hilarisch.
12 jaar en ouder Bevat geweld
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jackass: The Movie op Moviemeter

Johnny Knoxville en zijn team van gekken gebruiken het concept van de MTV show 'Jackass' (een stel gasten doen gevaarlijke en weerzinwekkende stunts, gewoon om te zien wat er zal gebeuren) en maken er een film van. Hierdoor kunnen ze nóg verder gaan in hun stunts dan ze op TV al konden.

Jackass: The Movie op IMDB

Score: 7 van de 10

Johnny Knoxville and his band of maniacs perform a variety of stunts and gross-out gags on the big screen for the first time.

Acteurs in Jackass: The Movie

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Jackass: The Movie

Kick-Ass

Kick-Ass

(2010)

Grown Ups

Grown Ups

(2010)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.