Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jagga Jasoos

Film, 2017, 155 minuten
Jagga Jasoos
Een zonderlinge man die zichzelf detective noemt, onderneemt een spannende zoektocht naar zijn vermiste vader, samen met een onhandige maar avontuurlijke journaliste.
De film Jagga Jasoos is uitgebracht in 2017 en duurt 155 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend, Excentriek, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jagga Jasoos op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Join Jagga, a gifted teenage detective, who along with a female companion, is on a quest to find his missing father.

Trailer

Acteurs in Jagga Jasoos

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Frans;Turks

Meer zoals Jagga Jasoos

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.