Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jailbirds

Tv-serie, 2019
Jailbirds
In de gevangenis van Sacramento vechten gedetineerde vrouwen met bewakers en elkaar, terwijl ze ondertussen het beste van hun leven en de liefde maken tussen vier muren.
De tv-serie Jailbirds is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Jailbirds is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Turks;Spaans;Frans;Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Frans;Engels;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals Jailbirds

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.
Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.