Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

How I Fell in Love with a Gangster

Film, 2022, 185 minuten
How I Fell in Love with a Gangster
Een vrouw vertelt over de opkomst en val van Nikodem 'Nikoś' Skotarczak, een van de grootste gangsters uit de Poolse geschiedenis. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
De film How I Fell in Love with a Gangster is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 185 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. How I Fell in Love with a Gangster is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in How I Fell in Love with a Gangster

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Pools - Audiobeschrijving;Pools [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Pools

Meer zoals How I Fell in Love with a Gangster

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Untold: The Girlfriend Who Didn't Exist
Van Notre Dame naar NFL: de toekomst van Manti Te'o in American football was rooskleurig. Maar dan slaan zijn leven en carrière om door een geheime online relatie .
Anchor Baby
Een Nigeriaans echtpaar in de VS wil dat hun ongeboren kind de Amerikaanse nationaliteit krijgt. Als ze zich verzetten tegen uitzetting, komen ze in zwaar weer terecht.
The Shop at Sly Corner
Een sluwe ex-gedetineerde runt een succesvolle antiekwinkel, totdat zijn assistent ontdekt dat hij gestolen goederen verkoopt en hem begint te chanteren.
Heartsong
Een rondzwervende muzikant brengt een serenade op een bruiloft die al gauw uit de hand loopt. Hij valt voor de bruid en moet haar beschermen tegen haar familie.
Code Name: Emperor
Een geheim agent krijgt de opdracht om een keurige politicus in een kwaad daglicht te stellen en moet besluiten of hij bepaalde grenzen wel wil overschrijden.