Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jak zostać gwiazdą

Jak zostac gwiazda
Film, 2020, 118 minuten
Jak zostać gwiazdą
Een begaafde jonge zangeres is meteen een succes in een populaire talentenjacht. Maar haar ware doel is de liefde winnen van haar vader, die in de jury zit.
De film Jak zostać gwiazdą is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 118 minuten. Katarzyna Sawczuk, finaliste van 'The Voice of Poland', speelt een rebelse tiener in de genadeloze showbizzwereld. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Jak zostać gwiazdą is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Jak zostać gwiazdą

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Pools - Audiobeschrijving;Pools [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Pools

Meer zoals Jak zostać gwiazdą

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.