Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jane

Documentaire, 2017, 90 minuten
Jane
Nooit vertoonde beelden geven een nieuwe kijk op de onwaarschijnlijke start, het grensverleggende onderzoek en de blijvende nalatenschap van primatologe Jane Goodall.
De documentaire Jane is uitgebracht in 2017 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jane op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Jane is a movie starring Jane Goodall, Hugo Van Lawick, and Hugo Eric Louis van Lawick. The life and work of the renowned primatology scientist, Jane Goodall, especially on her research about chimpanzees.

Trailer

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Jane

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Memory Games
Het is de kern van de mensheid, de bouwsteen van identiteit en cultuur. Verken het geheugen door vier unieke geesten.
Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Jaren geleden luidde Bob Lazar de klok over Area 51. Nu legt hij uit aan welke buitenaardse technologie hij werkte en hoe de overheid hem het zwijgen wilde opleggen.
El caso Alcàsser
Nieuwe interviews en de meest recente analyse van bewijsmateriaal werpen nieuw licht op de moorden in 1992 op drie meisjes in Spanje en hun grote impact op het land.
Life Overtakes Me
Door hun trauma trekken honderden vluchtelingenkinderen zich terug uit de onzekerheid van hun leven naar een comateuze toestand, het zogenaamde 'terugtredingssyndroom'.
Oprah Winfrey Presents: When They See Us Now
Oprah Winfrey praat met de vrijgesproken mannen die ooit bekendstonden als The Central Park Five. Ook de cast en producenten komen aan het woord in When They See Us.