Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Janoskians: Untold and Untrue

Film, 2016, 88 minuten
Janoskians: Untold and Untrue
Volg het verhaal van drie Australische broers en hun twee vrienden die internationaal bekend werden door grappen en grollen op YouTube te zetten.
De film Janoskians: Untold and Untrue is uitgebracht in 2016 en duurt 88 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Janoskians: Untold and Untrue op Moviemeter

Een mockumentary die Beau, Luke, Jai, James en Daniel volgt op hun reis van samenkomen om vervolgens The Janoskians te vormen. Deze Australiërs, waarvan de eerste drie broers zijn, groeiden uit tot grote grappenmakers die de maatschappij amuseerden en soms schokten met hun filmpjes op YouTube. Uiteindelijk brachten ze een uitverkochte show in de iconische Wembley Arena in Londen.

Janoskians: Untold and Untrue op IMDB

Score: 5,3 van de 10

The uncensored and semi-true story behind the origins of the Australian pranksters of social disturbance, the Janoskians. This unrated mockumentary follows Beau, Luke, Jai, James and Daniel as they come together, fight and makeup to sell out the iconic Wembley Arena in London.

Trailer

Acteurs in Janoskians: Untold and Untrue

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Janoskians: Untold and Untrue

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.