Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Japanese Style Originator

Tv-serie, 2008
Japanese Style Originator
Ontdek alles wat je wilt weten over Japanse traditie: van eten en cultuur tot voorwerpen en kunsten en de mensen die deze tradities tegenwoordig in ere houden.
De tv-serie Japanese Style Originator is uitgebracht in 2008. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Japanese Style Originator op IMDB

Score: 8,3 van de 10

Japanese Style Originator is a TV series starring Takahiro Azuma and Hisako Manda. Find out everything there is to know about Japanese tradition, from food to culture, to objects and arts, and the people who are continuing it today.

Acteurs in Japanese Style Originator

Audio en ondertiteling

Audio: Japans
Ondertiteling: Frans;Engels;Japans;Duits;Nederlands

Meer zoals Japanese Style Originator

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.