Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Japanese Style Originator

Tv-serie, 2008
Japanese Style Originator
Ontdek alles wat je wilt weten over Japanse traditie: van eten en cultuur tot voorwerpen en kunsten en de mensen die deze tradities tegenwoordig in ere houden.
De tv-serie Japanese Style Originator is uitgebracht in 2008. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Japanese Style Originator op IMDB

Score: 8,3 van de 10

Japanese Style Originator is a TV series starring Takahiro Azuma and Hisako Manda. Find out everything there is to know about Japanese tradition, from food to culture, to objects and arts, and the people who are continuing it today.

Acteurs in Japanese Style Originator

Audio en ondertiteling

Audio: Japans
Ondertiteling: Frans;Engels;Japans;Duits;Nederlands

Meer zoals Japanese Style Originator

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vasco Rossi: Living It
De meest geliefde rockster van Italië, Vasco Rossi, verleent ongekende toegang tot intieme details uit zijn persoonlijke leven en succesvolle carrière door de decennia heen.
Who Killed Jill Dando?
Herbeleef in deze diepgravende documentaire de schokkende moord in 1999 op de populaire tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft fascineren.
The Devil's Plan
Twaalf deelnemers gaan zes nachten en zeven dagen lang de strijd aan met humor, strategie en wijsheid. Wie wordt gekroond tot de ultieme winnaar?
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.