Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

jeen-yuhs: A Kanye Trilogy

Tv-serie, 2022
jeen-yuhs: A Kanye Trilogy
De levens van een rijzende superster en een filmmaker komen samen in deze intense, intieme docuserie over de carrière van Kanye West, gefilmd gedurende twee decennia.
De tv-serie jeen-yuhs: A Kanye Trilogy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Coodie en Chike, regisseurs van de veelgeprezen video 'Through the Wire', filmden Kanye West gedurende twee decennia. Geschikt voor alle leeftijden. jeen-yuhs: A Kanye Trilogy is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Meer zoals jeen-yuhs: A Kanye Trilogy

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Brilliant Corners: Ghana
Longboardkampioen Sam Bleakley bezoekt Ghana om meer te weten te komen over een lokale surfschoolpionier, Highlife-muziek en de relatie tussen surfen en dansen.
Terim
De legendarische manager Fatih Terim vertelt over zijn voetbalcarrière als speler en als coach die meerdere teams naar glorieuze kampioenschappen heeft geleid.
Sins of Our Mother
De zoektocht naar de verdwenen kinderen van Lori Vallow leidt naar een reeks verdachte sterfgevallen, een nieuwe echtgenoot die ook in de dag des oordeels gelooft en moord.
Indian Predator: The Diary of a Serial Killer
Als er een verdachte opduikt in de moordzaak op een journalist, lijkt de zaak opgelost, totdat een geheim dagboek rept over nog 13 slachtoffers en mogelijk kannibalisme.
Chef's Table: Pizza
Ontdek de beste pizza's wereldwijd bereid door hardwerkende, gerenommeerde chef-koks die elke pizza met passie en creativiteit bakken.