Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jefe

Film, 2018, 89 minuten
Jefe
Een lompe, egocentrische zakenman lijkt op het punt te staan om alles te verliezen, maar dan helpt een nachtelijke schoonmaakster op kantoor hem om verlossing te vinden.
De film Jefe is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 89 minuten. Juana Acosta (Velvet) werd genomineerd voor een Fénix en een Platino Award voor haar hoofdrol in de film Anna uit 2015. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jefe op IMDB

Score: 5,4 van de 10

Inside the business world, in which we follow the misadventures of César (Luis Callejo), the CEO of a very successful company, valued at many thousands of euros, who, from one moment to the next, sees his life, family and business upside down. Overnight, his wife kicks him out, his associates betray him, his company's stock exchange shares are worthless and its Finances are at a discrepancy. He has only a week to solve all these surprises. Entrenched in his office, he works from sunrise to sunset to recover his company and his life. But he won't do it alone. César will find in Ariana (Juana Acosta), cleaning lady of the night shift, an unexpected ally who, luckily, will erupt in his life.

Acteurs in Jefe

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans;Spaans (Spanje) [Origineel];Duits;Engels
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Engels;Nederlands;Duits

Meer zoals Jefe

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Un nommé La Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.