Jefe

Film, 2018, 89 minuten
Jefe
Een lompe, egocentrische zakenman lijkt op het punt te staan om alles te verliezen, maar dan helpt een nachtelijke schoonmaakster op kantoor hem om verlossing te vinden.
De film Jefe is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 89 minuten. Juana Acosta (Velvet) werd genomineerd voor een Fénix en een Platino Award voor haar hoofdrol in de film Anna uit 2015. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jefe op IMDB

Score: 5,4 van de 10

Inside the business world, in which we follow the misadventures of César (Luis Callejo), the CEO of a very successful company, valued at many thousands of euros, who, from one moment to the next, sees his life, family and business upside down. Overnight, his wife kicks him out, his associates betray him, his company's stock exchange shares are worthless and its Finances are at a discrepancy. He has only a week to solve all these surprises. Entrenched in his office, he works from sunrise to sunset to recover his company and his life. But he won't do it alone. César will find in Ariana (Juana Acosta), cleaning lady of the night shift, an unexpected ally who, luckily, will erupt in his life.

Acteurs in Jefe

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans;Spaans (Spanje) [Origineel];Duits;Engels
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Engels;Nederlands;Duits

Meer zoals Jefe

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.