Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jefe

Film, 2018, 89 minuten
Jefe
Een lompe, egocentrische zakenman lijkt op het punt te staan om alles te verliezen, maar dan helpt een nachtelijke schoonmaakster op kantoor hem om verlossing te vinden.
De film Jefe is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 89 minuten. Juana Acosta (Velvet) werd genomineerd voor een Fénix en een Platino Award voor haar hoofdrol in de film Anna uit 2015. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jefe op IMDB

Score: 5,4 van de 10

Inside the business world, in which we follow the misadventures of César (Luis Callejo), the CEO of a very successful company, valued at many thousands of euros, who, from one moment to the next, sees his life, family and business upside down. Overnight, his wife kicks him out, his associates betray him, his company's stock exchange shares are worthless and its Finances are at a discrepancy. He has only a week to solve all these surprises. Entrenched in his office, he works from sunrise to sunset to recover his company and his life. But he won't do it alone. César will find in Ariana (Juana Acosta), cleaning lady of the night shift, an unexpected ally who, luckily, will erupt in his life.

Acteurs in Jefe

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans;Spaans (Spanje) [Origineel];Duits;Engels
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Engels;Nederlands;Duits

Meer zoals Jefe

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.