Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy: We’ve Been Thinking...

Film, 2016, 74 minuten
Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy: We’ve Been Thinking...
De voor een Grammy genomineerde komedianten Jeff Foxworthy en Larry the Cable Guy brengen hun typische humor naar een bomvolle zaal in Minneapolis.
De film Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy: We’ve Been Thinking... is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 74 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy: We’ve Been Thinking... is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy: We’ve Been Thinking... op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Comedians Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy bring their distinctive brand of humor to a packed crowd in Minneapolis.

Acteurs in Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy: We’ve Been Thinking...

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy: We’ve Been Thinking...

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.