Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy: We’ve Been Thinking...

Film, 2016, 74 minuten
Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy: We’ve Been Thinking...
De voor een Grammy genomineerde komedianten Jeff Foxworthy en Larry the Cable Guy brengen hun typische humor naar een bomvolle zaal in Minneapolis.
De film Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy: We’ve Been Thinking... is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 74 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy: We’ve Been Thinking... is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy: We’ve Been Thinking... op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Comedians Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy bring their distinctive brand of humor to a packed crowd in Minneapolis.

Acteurs in Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy: We’ve Been Thinking...

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy: We’ve Been Thinking...

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.
Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.
The Wrong Missy
Tim denkt de vrouw van zijn dromen uit te nodigen voor een zakelijke retraite naar Hawaï, maar sms't per ongeluk iemand met wie hij een hopeloze blind date heeft gehad.
Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill
Jerry Seinfeld treedt op in New York en laat zich uit over praten versus sms'en, slechte buffetten versus zogenaamde 'geweldige' restaurants en de magie van Pop-Tarts.