Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jeremiah Tower: The Last Magnificent

Documentaire, 2016, 102 minuten
Jeremiah Tower: The Last Magnificent
Deze documentaire gaat over de invloedrijke chef-kok Jeremiah Tower, die een belangrijke rol speelde in de uitvinding van een revolutionaire nieuwe Amerikaanse keuken.
De documentaire Jeremiah Tower: The Last Magnificent is uitgebracht in 2016 en duurt 102 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jeremiah Tower: The Last Magnificent op Moviemeter

Deze documentaire is zowel een biopic van een gecompliceerde man als een verkenning van de bundelende krachten die samenkomen om vorm te geven aan een nieuwe Amerikaanse keuken en het creëren van de cultus van de beroemde chef-kok. Centraal staat een volleerde hedonist. De carrière van chef-kok Jeremiah Tower omspant de losbandige seksuele revolutie van de jaren 70 tot de dominerende geest van "greed is good" van de jaren 80. Belangrijke interviews met beroemdheden en vermaarde chef-koks belichten Tower's invloed op de huidige eetcultuur en onthullen hoe hij de horeca transformeerde en de manier waarop we eten veranderde.

Jeremiah Tower: The Last Magnificent op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Both a biopic of a complicated man and an exploration of the gathering forces that converged to shape a new American cuisine and create the cult of "celebrity chef"... A consummate hedonist...

Acteurs in Jeremiah Tower: The Last Magnificent

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Jeremiah Tower: The Last Magnificent

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.