Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jeremiah Tower: The Last Magnificent

Documentaire, 2016, 102 minuten
Jeremiah Tower: The Last Magnificent
Deze documentaire gaat over de invloedrijke chef-kok Jeremiah Tower, die een belangrijke rol speelde in de uitvinding van een revolutionaire nieuwe Amerikaanse keuken.
De documentaire Jeremiah Tower: The Last Magnificent is uitgebracht in 2016 en duurt 102 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jeremiah Tower: The Last Magnificent op Moviemeter

Deze documentaire is zowel een biopic van een gecompliceerde man als een verkenning van de bundelende krachten die samenkomen om vorm te geven aan een nieuwe Amerikaanse keuken en het creëren van de cultus van de beroemde chef-kok. Centraal staat een volleerde hedonist. De carrière van chef-kok Jeremiah Tower omspant de losbandige seksuele revolutie van de jaren 70 tot de dominerende geest van "greed is good" van de jaren 80. Belangrijke interviews met beroemdheden en vermaarde chef-koks belichten Tower's invloed op de huidige eetcultuur en onthullen hoe hij de horeca transformeerde en de manier waarop we eten veranderde.

Jeremiah Tower: The Last Magnificent op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Both a biopic of a complicated man and an exploration of the gathering forces that converged to shape a new American cuisine and create the cult of "celebrity chef"... A consummate hedonist...

Acteurs in Jeremiah Tower: The Last Magnificent

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Jeremiah Tower: The Last Magnificent

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.