Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jerry Before Seinfeld

Film, 2017, 61 minuten
Jerry Before Seinfeld
Jerry Seinfeld keert terug naar de club waar hij in de jaren 70 begon en combineert iconische grappen met verhalen over zijn jeugd en zijn begintijd als comedian.
De film Jerry Before Seinfeld is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 61 minuten. Seinfelds terugkeer naar zijn stand-uproots leverde hem een Grammy-nominatie en een Emmy-nominatie op. Geschikt voor alle leeftijden.Jerry Before Seinfeld is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jerry Before Seinfeld op IMDB

Score: 7 van de 10

Jerry Before Seinfeld is a TV special starring Jerry Seinfeld, Jimmy Brogan, and Mark Schiff. Comedian Jerry Seinfeld takes the stage at the comedy club where he began his career to recount his early life.

Acteurs in Jerry Before Seinfeld

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Jerry Before Seinfeld

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chappelle's Home Team - Luenell: Town Business
In deze vrijmoedige stand-upspecial laat Luenell zich uit over slechte stoelgenoten, ruzies in de eerste klas, baby's zonder sokken en andere problemen tijdens het reizen.
Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
How To Deal With a Heartbreak
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.