Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jerry Seinfeld: Comedian

Jerry Seinfeld: Comediante
Documentaire, 2002, 81 minuten
Jerry Seinfeld: Comedian
In deze documentaire volgt Christian Charles de ups en downs van de ervaren Jerry Seinfeld en nieuwkomer Orny Adams in hun leven als stand-upcomedians.

Jerry Seinfeld: Comedian op Moviemeter

In Comedian zien we hoe Jerry Seinfeld aan de top van de stand-up comedy is gekomen. De film onderzoekt hoe een comedy-act tot stand komt, en wat er allemaal bij komt kijken om mensen aan het lachen te maken.

Jerry Seinfeld: Comedian op IMDB

A look at the work of two stand-up comics, Jerry Seinfeld and a lesser-known newcomer, detailing the effort and frustration behind putting together a successful act and career while living a life on the road.

Director:

Acteurs in Jerry Seinfeld: Comedian

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Jerry Seinfeld: Comedian

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

After the Raves
De succesvolle dj Tommie Sunshine vertelt unieke, inspirerende verhalen uit de controversiële wereld van de elektronische dancemuziek (EDM).
The Art Of...
Van kaas maken en ma­quil­la­ge tot bierbrouwen en boten ontwerpen, deze maestro's zoeken de grenzen van hun ambacht op en brengen passie tot leven in hun kunst.
The Road Trick
Illusionist Adam Trent gebruikt magie om culturen te verbinden terwijl hij door Europa trekt, contact maakt met de lokale bevolking en naar unieke ervaringen zoekt.
The Vietnam War: A Film by Ken Burns and Lynn Novick
Ken Burns presenteert een epische kroniek (10 delen, 18 uur) over de Vietnamoorlog, met verhalen van soldaten, demonstranten, politici en families die het meemaakten.
Karl Meltzer: Made to Be Broken
Volg de ultrarunner tijdens zijn laatste poging om in recordtijd meer dan drieduizend kilometer af te leggen op de Appalachian Trail.