Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jerry Seinfeld: Comedian

Jerry Seinfeld: Comediante
Documentaire, 2002, 81 minuten
Jerry Seinfeld: Comedian
In deze documentaire volgt Christian Charles de ups en downs van de ervaren Jerry Seinfeld en nieuwkomer Orny Adams in hun leven als stand-upcomedians.

Jerry Seinfeld: Comedian op Moviemeter

In Comedian zien we hoe Jerry Seinfeld aan de top van de stand-up comedy is gekomen. De film onderzoekt hoe een comedy-act tot stand komt, en wat er allemaal bij komt kijken om mensen aan het lachen te maken.

Jerry Seinfeld: Comedian op IMDB

A look at the work of two stand-up comics, Jerry Seinfeld and a lesser-known newcomer, detailing the effort and frustration behind putting together a successful act and career while living a life on the road.

Director:

Acteurs in Jerry Seinfeld: Comedian

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Jerry Seinfeld: Comedian

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Reversing Roe
Aan de hand van interviews met voor- en tegenstanders van het recht op abortus, toont deze film de lange politieke campagne om het Roe vs Wade-arrest nietig te verklaren.
Inside the Freemasons
Verken de geschiedenis en toekomst van de vrijmetselaars, een broederschap die wordt gekenmerkt door geheimzinnigheid en traditie.
Boca Juniors Confidencial
Spelers, fans en stafleden van Boca Juniors bieden een exclusieve blik achter de schermen bij deze legendarische Argentijnse voetbalclub.
Jane
Nooit vertoonde beelden geven een nieuwe kijk op de onwaarschijnlijke start, het grensverleggende onderzoek en de blijvende nalatenschap van primatologe Jane Goodall.
City of Joy
Vrouwen die zijn verkracht in het door oorlog verscheurde Congo, worden opgevangen in City of Joy. Dit centrum helpt hen bij het herstellen van hun eigenwaarde en kracht.