Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jerry Seinfeld: Comedian

Jerry Seinfeld: Comediante
Documentaire, 2002, 81 minuten
Jerry Seinfeld: Comedian
In deze documentaire volgt Christian Charles de ups en downs van de ervaren Jerry Seinfeld en nieuwkomer Orny Adams in hun leven als stand-upcomedians.

Jerry Seinfeld: Comedian op Moviemeter

In Comedian zien we hoe Jerry Seinfeld aan de top van de stand-up comedy is gekomen. De film onderzoekt hoe een comedy-act tot stand komt, en wat er allemaal bij komt kijken om mensen aan het lachen te maken.

Jerry Seinfeld: Comedian op IMDB

A look at the work of two stand-up comics, Jerry Seinfeld and a lesser-known newcomer, detailing the effort and frustration behind putting together a successful act and career while living a life on the road.

Director:

Acteurs in Jerry Seinfeld: Comedian

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Jerry Seinfeld: Comedian

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sunderland 'Til I Die
Deze docuserie volgt de Engelse voetbalclub Sunderland in het seizoen 2017-18, waarin de spelers proberen terug te komen na hun degradatie uit de Premier League.
That Sugar Film
Filmmaker Damon Gameau volgt 60 dagen een suikerrijk dieet en krijgt een bittere smaak van de gezondheidsproblemen die hierdoor kunnen ontstaan.
Serial Killer with Piers Morgan
Piers Morgan onderzoekt de misdaden van drie veroordeelde seriemoordenaars en probeert door middel van intensieve interviews meer over hun motieven te weten te komen.
Out of Many, One
In deze korte documentaire vertellen mensen met verschillende achtergronden hun persoonlijke verhaal terwijl ze zich voorbereiden op het Amerikaanse naturalisatie-examen.
ReMastered: Who Killed Jam Master Jay?
Jam Master Jay, de dj van Run-D.M.C., had grote impact op muziek en zijn gemeenschap. Zijn naasten zoeken jaren nadat hij werd vermoord nog steeds naar antwoorden.