Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jessica Darling's It List

Film, 2016, 80 minuten
Jessica Darling's It List
Gewapend met tips van haar mooie zus om populair te worden staat bijdehante Jessica Darling klaar om zich in de verraderlijke wereld van de middelbare school te storten.
De film Jessica Darling's It List is uitgebracht in 2016 en duurt 80 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Hartverwarmend, Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jessica Darling's It List op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Jessica Darling's older sister gives her the "IT List," a checklist on how to navigate the middle school popularity hierarchy. The instructions appear simple enough to follow, but like life, nothing is as easy as it seems.

Acteurs in Jessica Darling's It List

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Nederlands;Engels;Duits
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Jessica Darling's It List

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pup Academy
Harige vriendjes gaan op een 'bijhondere' reis in deze serie over een speciale school voor de schattigste, knuffeligste en nieuwsgierigste puppy's.
The Expanding Universe of Ashley Garcia
De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.
Kapitein Onderbroek en de legendarische keus-o-scoop
In deze interactieve special hebben Harold en Sjors jou nodig om te bepalen hoe ze ervoor kunnen zorgen dat Krupp hun geliefde boomhut niet opblaast.
Dragon Quest Your Story
Luca treedt in de voetsporen van zijn vader om zijn moeder uit handen van de slechte Ladja te redden. Zijn enige hoop is de hemelse held met het Zenithiaanse zwaard.
Night on Earth: Shot in the Dark
Dit kijkje achter de schermen toont hoe cameraploegen uit de hele wereld klommen, doken en de kou trotseerden om de nachtelijke beelden van deze documentaire te filmen.