Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jessica Darling's It List

Film, 2016, 80 minuten
Jessica Darling's It List
Gewapend met tips van haar mooie zus om populair te worden staat bijdehante Jessica Darling klaar om zich in de verraderlijke wereld van de middelbare school te storten.
De film Jessica Darling's It List is uitgebracht in 2016 en duurt 80 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Hartverwarmend, Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jessica Darling's It List op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Jessica Darling's older sister gives her the "IT List," a checklist on how to navigate the middle school popularity hierarchy. The instructions appear simple enough to follow, but like life, nothing is as easy as it seems.

Acteurs in Jessica Darling's It List

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Nederlands;Engels;Duits
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Jessica Darling's It List

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

GO! La fiesta inolvidable
Mía's vakantie met haar vader wordt verstoord door de onverwachte komst van Lupe, Mercedes, Juanma en Álvaro. Ze zetten de schoolperikelen aan de rand van het meer voort.
Klaus
Een egoïstische postbode en een eenzame speelgoedmaker sluiten een onvoorstelbare vriendschap. Ze brengen blijdschap in een koude, donkere stad die het hard nodig heeft.
LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High
De tienersuperheldinnen moeten samenwerken om een grote schurk te verslaan en te voorkomen dat een nieuwe school in de buurt hun vrienden strikt voor duistere missies.
Groene eieren met ham
Als de tegenpolen Rik en Sam op reis gaan om een dier in nood te redden, leren ze nieuwe dingen over onder meer vriendschap en proeven ze een verrukkelijk gerecht.
My Little Pony Friendship Is Magic: Best Gift Ever
De pony's hebben zin in de feestdagen en trekken lootjes om elkaar cadeautjes te kunnen geven. Vervolgens racen ze Equestria door op zoek naar de perfecte presentjes.