Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

JFK

Film, 1991, 206 minuten, 1.882 beoordelingen
JFK
Een officier van justitie uit New Orleans onderzoekt de moord op John F. Kennedy en ontdekt dat er meer achter zit dan de officiële versie wil doen geloven.
De film JFK is uitgebracht in 1991 en duurt 206 minuten. De politieke thriller van Oliver Stone haalde 8 Oscars binnen, waaronder Beste film en Beste regie. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Intellectueel, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

JFK op Moviemeter

1963: Jim Garrison neemt de taak op zich om de moord op president John F. Kennedy in Texas te onderzoeken. Garrison staat erg argwanend ten opzichte van het offici\u00eble verhaal dat door de FBI verteld wordt. Wat hij al weet, en wat hij vervolgens allemaal ontdekt, zorgt ervoor dat hij begint te vermoeden dat er meer aan de hand is dan wat er aan het publiek wordt verteld.

JFK op IMDB

Score: 8 van de 10

A New Orleans DA discovers there's more to the Kennedy assassination than the official story.

Acteurs in JFK

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals JFK

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chor Nikal Ke Bhaga
Een stewardess en haar vriend moeten een partij diamanten stelen om een oude schuld af te lossen, maar het plan loopt uit op chaos wanneer het vliegtuig wordt gekaapt.
The Beguines
De eenzame, 15-jarige Helena mist haar overleden moeder en wordt door de voormalige minnares van haar steenrijke vader in een onfrisse relatie gemanoeuvreerd.
Johnny
Na een gerechtelijke uitspraak moet een ex-crimineel aan het werk in een hospice waar hij een sympathieke priester ontmoet die zijn leven verandert.
Furies
In deze prequel van 'Furie' besluiten drie woedende vrouwen om een einde te maken aan een sinister misdaadsyndicaat dat de straten van Saigon in de jaren 90 onveilig maakte.
Don't Let Go
Als rechercheur Jack Radcliff een telefoontje krijgt van zijn overleden nichtje, leidt dit tot een race tegen de klok om te voorkomen dat ze wordt vermoord.