Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jim & Andy: The Great Beyond - Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton

Documentaire, 2017, 93 minuten
Jim & Andy: The Great Beyond - Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton
Vanuit het perspectief van zijn buitengewoon indringende rol als Andy Kaufman praat Jim Carrey over de betekenis van het leven, werkelijkheid, identiteit en carrière.
De documentaire Jim & Andy: The Great Beyond - Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 93 minuten. De docu over Carrey's met een Golden Globe bekroonde vertolking van Kaufman in Man on the Moon kreeg een Emmy-nominatie. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze documentaire is Ontroerend, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jim & Andy: The Great Beyond - Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton op Moviemeter

Score: 3,44 van de 5

Portret van twee van de meest geïnspireerde en originele komieken van de laatste 50 jaar. Een intieme inkijk achter-de-schermen bij de film "Man on the Moon" uit 1999 werpt een blik op de totale onderdompeling van een acteur in een buitengewoon uitdagende rol. In de biopic van Milos Forman gaf Carrey gestalte aan de beroemde absurdist Andy Kaufman, die tevens bekend was van zijn rol in de sitcom Taxi. Carrey ging destijds volledig ‘method’ en bleef ook tussen de takes door ‘acteren’ als Kaufman en diens zingende alter ego Tony Clifton. Lynne Margulies en Bob Zmuda waren destijds vaak op de set aanwezig om Carrey’s gedrag op video vast te leggen.

Jim & Andy: The Great Beyond - Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton op IMDB

Score: 7,5 van de 10

A behind-the-scenes look at how Jim Carrey adopted the persona of idiosyncratic comedian Andy Kaufman on the set of Man on the Moon (1999).

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Jim & Andy: The Great Beyond - Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

American Symphony
In deze uiterst persoonlijke documentaire probeert muzikant Jon Batiste een symfonie te componeren terwijl zijn vrouw, schrijfster Suleika Jaouad, wordt behandeld voor kanker.
The Billionaire, The Butler, and the Boyfriend
Hoe groeide een conflict tussen 's werelds rijkste vrouw en haar dochter uit tot een nationaal schandaal? Deze meeslepende docuserie vertelt het hele verhaal.
Robbie Williams
Na een recordbrekende solocarrière van 25 jaar blikt Robbie terug op zijn verleden en een leven in de schijnwerpers.
Cyberbunker: The Criminal Underworld
Deze documentaire onthult hoe hackers zich in de donkerste hoeken van het internet begaven vanuit een bunker uit de Koude Oorlog in een rustig Duits toeristenstadje.
Sly
Sly
Hij vond zijn toevlucht in film toen hij wilde ontsnappen aan een moeilijke kindertijd. Van underdog tot Hollywoodlegende: Sylvester Stallone vertelt in deze docu zijn verhaal.