Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jim & Andy: The Great Beyond - Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton

Documentaire, 2017, 93 minuten
Jim & Andy: The Great Beyond - Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton
Vanuit het perspectief van zijn buitengewoon indringende rol als Andy Kaufman praat Jim Carrey over de betekenis van het leven, werkelijkheid, identiteit en carrière.
De documentaire Jim & Andy: The Great Beyond - Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 93 minuten. De docu over Carrey's met een Golden Globe bekroonde vertolking van Kaufman in Man on the Moon kreeg een Emmy-nominatie. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze documentaire is Ontroerend, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jim & Andy: The Great Beyond - Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton op Moviemeter

Score: 3,44 van de 5

Portret van twee van de meest geïnspireerde en originele komieken van de laatste 50 jaar. Een intieme inkijk achter-de-schermen bij de film "Man on the Moon" uit 1999 werpt een blik op de totale onderdompeling van een acteur in een buitengewoon uitdagende rol. In de biopic van Milos Forman gaf Carrey gestalte aan de beroemde absurdist Andy Kaufman, die tevens bekend was van zijn rol in de sitcom Taxi. Carrey ging destijds volledig ‘method’ en bleef ook tussen de takes door ‘acteren’ als Kaufman en diens zingende alter ego Tony Clifton. Lynne Margulies en Bob Zmuda waren destijds vaak op de set aanwezig om Carrey’s gedrag op video vast te leggen.

Jim & Andy: The Great Beyond - Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton op IMDB

Score: 7,5 van de 10

A behind-the-scenes look at how Jim Carrey adopted the persona of idiosyncratic comedian Andy Kaufman on the set of Man on the Moon (1999).

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Jim & Andy: The Great Beyond - Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.