Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jim & Andy: The Great Beyond - Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton

Documentaire, 2017, 93 minuten
Jim & Andy: The Great Beyond - Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton
Vanuit het perspectief van zijn buitengewoon indringende rol als Andy Kaufman praat Jim Carrey over de betekenis van het leven, werkelijkheid, identiteit en carrière.
De documentaire Jim & Andy: The Great Beyond - Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 93 minuten. De docu over Carrey's met een Golden Globe bekroonde vertolking van Kaufman in Man on the Moon kreeg een Emmy-nominatie. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze documentaire is Ontroerend, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jim & Andy: The Great Beyond - Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton op Moviemeter

Score: 3,44 van de 5

Portret van twee van de meest geïnspireerde en originele komieken van de laatste 50 jaar. Een intieme inkijk achter-de-schermen bij de film "Man on the Moon" uit 1999 werpt een blik op de totale onderdompeling van een acteur in een buitengewoon uitdagende rol. In de biopic van Milos Forman gaf Carrey gestalte aan de beroemde absurdist Andy Kaufman, die tevens bekend was van zijn rol in de sitcom Taxi. Carrey ging destijds volledig ‘method’ en bleef ook tussen de takes door ‘acteren’ als Kaufman en diens zingende alter ego Tony Clifton. Lynne Margulies en Bob Zmuda waren destijds vaak op de set aanwezig om Carrey’s gedrag op video vast te leggen.

Jim & Andy: The Great Beyond - Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton op IMDB

Score: 7,5 van de 10

A behind-the-scenes look at how Jim Carrey adopted the persona of idiosyncratic comedian Andy Kaufman on the set of Man on the Moon (1999).

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Jim & Andy: The Great Beyond - Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.