Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jim Gaffigan: Cinco

Film, 2017, 73 minuten
Jim Gaffigan: Cinco
Amerika's koning van gezinsvriendelijke comedy is supergrappig in zijn vijfde, één uur durende special.
De film Jim Gaffigan: Cinco is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 73 minuten. Met zijn droge humor in deze groots opgezette special werd Gaffigan genomineerd voor een Grammy voor Beste comedyalbum. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Jim Gaffigan: Cinco is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jim Gaffigan: Cinco op IMDB

Score: 7 van de 10

Jim Gaffigan: Cinco is a TV special starring Jim Gaffigan, Marre Gaffigan, and Katie Gaffigan. The king of clean comedy returns for his fifth hour long comedy special.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Jim Gaffigan: Cinco

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.