Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jim Gaffigan: Cinco

Film, 2017, 73 minuten
Jim Gaffigan: Cinco
Amerika's koning van gezinsvriendelijke comedy is supergrappig in zijn vijfde, één uur durende special.
De film Jim Gaffigan: Cinco is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 73 minuten. Met zijn droge humor in deze groots opgezette special werd Gaffigan genomineerd voor een Grammy voor Beste comedyalbum. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Jim Gaffigan: Cinco is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jim Gaffigan: Cinco op IMDB

Score: 7 van de 10

Jim Gaffigan: Cinco is a TV special starring Jim Gaffigan, Marre Gaffigan, and Katie Gaffigan. The king of clean comedy returns for his fifth hour long comedy special.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Jim Gaffigan: Cinco

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Wedding Games
Alex en Eva willen hun geloften afleggen op de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet, maar hun reis naar het altaar ontspoort door een reeks hilarische blunders.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.