Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jim Gaffigan: Cinco

Film, 2017, 73 minuten
Jim Gaffigan: Cinco
Amerika's koning van gezinsvriendelijke comedy is supergrappig in zijn vijfde, één uur durende special.
De film Jim Gaffigan: Cinco is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 73 minuten. Met zijn droge humor in deze groots opgezette special werd Gaffigan genomineerd voor een Grammy voor Beste comedyalbum. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Jim Gaffigan: Cinco is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jim Gaffigan: Cinco op IMDB

Score: 7 van de 10

Jim Gaffigan: Cinco is a TV special starring Jim Gaffigan, Marre Gaffigan, and Katie Gaffigan. The king of clean comedy returns for his fifth hour long comedy special.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Jim Gaffigan: Cinco

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.