Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jim Gaffigan: Mr. Universe

Film, 2012, 77 minuten, 22.986 beoordelingen
Jim Gaffigan: Mr. Universe
In zijn live show heeft Jim Gaffigan een unieke mening over van alles en nog wat, van Disney World tot dikke walvissen.
De film Jim Gaffigan: Mr. Universe is uitgebracht in 2012 en duurt 77 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jim Gaffigan: Mr. Universe op IMDB

Score: 8 van de 10

Jim Gaffigan does it again with his new stand-up Mr. Universe. Gaffigan jumps from topic to topic joking around with a varied number of topics. Some of the topics included are McDonalds, family, Disney World, and much more.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Jim Gaffigan: Mr. Universe

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Do Not Disturb
Een man van middelbare leeftijd krijgt na de pandemie een nieuw baantje in een rustig hotel, maar de eerste nacht wordt dankzij een paar excentrieke gasten een wild avontuur.
Choona
Een bonte groep buitenbeentjes ontdekt dat ze een gemeenschappelijke vijand heeft: een meedogenloze, maar bijgelovige politicus. Ze zinnen op wraak en plannen een overval.
Love is in the Air
Een onafhankelijke piloot vecht om haar familiebedrijf te behouden, maar wordt verliefd op de man die is uitgestuurd om haar luchtvaartactiviteiten voorgoed te beëindigen.
Chappelle's Home Team - Luenell: Town Business
In deze vrijmoedige stand-upspecial laat Luenell zich uit over slechte stoelgenoten, ruzies in de eerste klas, baby's zonder sokken en andere problemen tijdens het reizen.
Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.