Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jim Jefferies: Freedumb

Film, 2016, 86 minuten
Jim Jefferies: Freedumb
Jim Jefferies is terug op Netflix met een tweede comedyspecial boordevol zwarte humor, zijn beruchte handelsmerk.
De film Jim Jefferies: Freedumb is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 86 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Jim Jefferies: Freedumb is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jim Jefferies: Freedumb op IMDB

Score: 7,7 van de 10

Jim Jefferies: Freedumb is a TV special starring Jim Jefferies. Jim Jefferies talks about family life and challenges the idea of American freedom live on stage in Nashville, Tennessee.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Jim Jefferies: Freedumb

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Så var det jul igjen
Thea neemt Jashan mee naar huis om hun verloving te vieren, maar zijn Indiase roots en de Noorse tradities van haar familie botsen tijdens een chaotische kerst.
Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Wedding Games
Alex en Eva willen hun geloften afleggen op de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet, maar hun reis naar het altaar ontspoort door een reeks hilarische blunders.