Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jim Jefferies: Freedumb

Film, 2016, 86 minuten
Jim Jefferies: Freedumb
Jim Jefferies is terug op Netflix met een tweede comedyspecial boordevol zwarte humor, zijn beruchte handelsmerk.
De film Jim Jefferies: Freedumb is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 86 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Jim Jefferies: Freedumb is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jim Jefferies: Freedumb op IMDB

Score: 7,7 van de 10

Jim Jefferies: Freedumb is a TV special starring Jim Jefferies. Jim Jefferies talks about family life and challenges the idea of American freedom live on stage in Nashville, Tennessee.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Jim Jefferies: Freedumb

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.