Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits

Film, 2019, 58 minuten
Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits
Jimmy Carr gaat geen onderwerp uit de weg in deze special met de meest hilarische grappen uit zijn repertoire. Niet bestemd voor gevoelige types.
De film Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 58 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Cynisch, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Nothing is off limits as Jimmy Carr serves up the best jokes from his storied stand-up career in a special that's as inappropriate as it is hilarious.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Duits;Engels

Meer zoals Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Stay Tuned!
Ze is de meest onwaarschijnlijke persoon ooit om verslaggever te worden. Maar met haar excentrieke gedrag houdt ze iedereen scherp.
Amy Schumer Growing
Amy Schumer vertelt over haar nieuwe huwelijk, persoonlijke groei, het maken van een baby en het slechte advies van haar moeder in deze eerlijke en rauwe special.
Edoardo Ferrario: Temi caldi
De Italiaanse comedian Edoardo Ferrario bespreekt het leven als dertiger en onderzoekt de eigenaardigheden van wereldreizen, social media en liefhebbers van speciaalbier.
Turn Up Charlie
Een aan lager wal geraakte dj wil zijn muzikale carrière nieuw leven inblazen terwijl hij werkt als nanny voor de elfjarige dochter van zijn beroemde beste vriend.
Chief Daddy
Als een rijke patriarch onverwachts overlijdt, openen zijn op geld beluste familie, vrienden en werknemers allemaal de jacht op zijn miljardenfortuin.