Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits

Film, 2019, 58 minuten
Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits
Jimmy Carr gaat geen onderwerp uit de weg in deze special met de meest hilarische grappen uit zijn repertoire. Niet bestemd voor gevoelige types.
De film Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 58 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Cynisch, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Nothing is off limits as Jimmy Carr serves up the best jokes from his storied stand-up career in a special that's as inappropriate as it is hilarious.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Duits;Engels

Meer zoals Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

It's Bruno!
Een in Brooklyn geboren en getogen man vult zijn dagen met de verzorging van zijn lieve hond Bruno en ziet erop toe dat de buren zijn keffertje met respect behandelen.
Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante
De Italiaanse satirische comedian Saverio Raimondo onthaalt een Milanees publiek op verhalen over gedrag op internet, gênant letsel en zenuwslopende vluchten.
Abyss
Na een onverwacht overlijden in afzonderlijke incidenten, ontdekken Cha Min en Go Se-yeon dat ze weer tot leven zijn gekomen in nieuwe lichamen die ze niet herkennen.
Ronald Goedemondt - Geen Sprake Van
Stand-upkomiek Ronald Goedemondt zet zijn dagelijkse ervaring als man van in de veertig om in scherpzinnige humor over het vaderschap en ouder worden.
Rene van Meurs - Even Goede Vrienden
Van lunch in het koninklijk paleis tot medische onderzoeken, komiek René van Meurs laat de momenten de revue passeren dat hij aan zichzelf twijfelde - én zichzelf vond.