Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jimmy: The True Story of a True Idiot

Tv-serie, 2018
Jimmy: The True Story of a True Idiot
In de jaren 80 ontmoet de simpele ziel Hideaki de comedylegende Sanma. Hij verandert zijn naam in Jimmy en wordt een comedy-superster.
De tv-serie Jimmy: The True Story of a True Idiot is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Dit waargebeurde relaas van Jimmy Onishi's onverwachte succes werd geproduceerd door Sanma, de topcomedian van Japan. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Geschift, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jimmy: The True Story of a True Idiot op IMDB

Score: 6,3 van de 10

In the 1980s, a simple-minded fool named Hideaki meets comedy legend Sanma, changes his name to Jimmy and becomes a comedic superstar.

Acteurs in Jimmy: The True Story of a True Idiot

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Japans

Meer zoals Jimmy: The True Story of a True Idiot

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Tamara Falcó: La marquesa
In deze realityserie staat het leven van socialite Tamara Falcó centraal. Ze zoekt en vindt een balans tussen werk, ontspanning en haar beroemde familie.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.
Trainwreck: Woodstock '99
Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?