Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jimmy: The True Story of a True Idiot

Tv-serie, 2018
Jimmy: The True Story of a True Idiot
In de jaren 80 ontmoet de simpele ziel Hideaki de comedylegende Sanma. Hij verandert zijn naam in Jimmy en wordt een comedy-superster.
De tv-serie Jimmy: The True Story of a True Idiot is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Dit waargebeurde relaas van Jimmy Onishi's onverwachte succes werd geproduceerd door Sanma, de topcomedian van Japan. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Geschift, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jimmy: The True Story of a True Idiot op IMDB

Score: 6,3 van de 10

In the 1980s, a simple-minded fool named Hideaki meets comedy legend Sanma, changes his name to Jimmy and becomes a comedic superstar.

Acteurs in Jimmy: The True Story of a True Idiot

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Japans

Meer zoals Jimmy: The True Story of a True Idiot

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Choona
Een bonte groep buitenbeentjes ontdekt dat ze een gemeenschappelijke vijand heeft: een meedogenloze, maar bijgelovige politicus. Ze zinnen op wraak en plannen een overval.
Vasco Rossi: Living It
De meest geliefde rockster van Italië, Vasco Rossi, verleent ongekende toegang tot intieme details uit zijn persoonlijke leven en succesvolle carrière door de decennia heen.
Who Killed Jill Dando?
Herbeleef in deze diepgravende documentaire de schokkende moord in 1999 op de populaire tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft fascineren.
The Devil's Plan
Twaalf deelnemers gaan zes nachten en zeven dagen lang de strijd aan met humor, strategie en wijsheid. Wie wordt gekroond tot de ultieme winnaar?
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.