Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Film, 2020, 124 minuten
Jingle Jangle: A Christmas Journey
Jaren nadat zijn leerling hem heeft verraden, krijgt een ooit opgewekte speelgoedmaker nieuwe hoop wanneer zijn lieve, nieuwsgierige kleindochter in zijn leven komt.
De film Jingle Jangle: A Christmas Journey is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 124 minuten. Forest Whitaker, Keegan-Michael Key en Phylicia Rashad spelen in David E. Talberts kerstmusical. Songs van John Legend. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Jingle Jangle: A Christmas Journey is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Jingle Jangle: A Christmas Journey

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Jingle Jangle: A Christmas Journey

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?
The Monkey King
Een aap begint samen met een meisje en zijn stok een epische zoektocht naar onsterfelijkheid. Onderweg neemt hij het op tegen monsters, draken, goden en zijn eigen ego.
Mr. Car and the Knights Templar
Een kunsthistoricus vindt een oud Tempelierskruis en moet samenwerken met een onwaarschijnlijke groep avonturiers om de geheimen van het relikwie te ontrafelen.
Nimona
Een vals beschuldigde ridder probeert samen met een gedaanteverwisselende tiener zijn onschuld te bewijzen. Maar wat als zij het monster is dat hij moet vernietigen?