Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jinn

Tv-serie, 2019
Jinn
Tijdens een excursie naar Petra komen een goede en een slechte djinn het mensenrijk binnen. Ze maken van de middelbare school een bovennatuurlijk slagveld.
De tv-serie Jinn is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Jinn is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Onheilspellend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Jinn

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Frans;Arabisch - Audiodescriptie;Arabisch [Origineel];Turks;Spaans
Ondertiteling: Frans;Duits;Engels;Nederlands;Arabisch

Meer zoals Jinn

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
I Will Be Your Bloom
Een oud-lerares wordt toezichthouder in een studentenhuis waar een boyband zonder succes woont. Ze probeert de bandleden te helpen in hun droom om de muzikale top te bereiken.
Welcome to Waikiki 2
Voor de financiering van hun eigen filmproject beginnen een regisseur, acteur en scenarioschrijver een guesthouse in Seoul dat plezier en romantiek in hun leven brengt.
The Snow Girl
Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.