Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jo Pil-ho: The Dawning Rage

Film, 2018, 127 minuten
Jo Pil-ho: The Dawning Rage
Een voortvluchtige, corrupte politieagent moet noodgedwongen samenwerken met een opstandige tiener om een samenzwering te ontrafelen voordat het te laat is.
De film Jo Pil-ho: The Dawning Rage is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 127 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jo Pil-ho: The Dawning Rage op IMDB

Score: 6,8 van de 10

A story about a bad cop standing up to an even worse society.

Acteurs in Jo Pil-ho: The Dawning Rage

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans [Origineel];Engels;Frans;Engels - Audiodescriptie;Koreaans - Audiodescriptie;Spaans (Spanje
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Koreaans;Duits;Frans

Meer zoals Jo Pil-ho: The Dawning Rage

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.