Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

João de Deus - Cura e Crime

Tv-serie, 2021
João de Deus - Cura e Crime
Medium João Teixeira de Faria wordt op handen gedragen en verwerft internationale faam voordat slachtoffers, aanklagers en de pers gruwelijk misbruik onthullen.
De tv-serie João de Deus - Cura e Crime is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. In deze serie wordt het 'John of God'-schandaal onderzocht via exclusieve beelden en interviews met alle partijen. Geschikt voor 9 jaar en ouder. João de Deus - Cura e Crime is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Provocerend, Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Portugees (Brazilië) - Audiobeschrijving;Portugees (Brazilië) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portugees (Brazilië)

Meer zoals João de Deus - Cura e Crime

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Brilliant Corners: Ghana
Longboardkampioen Sam Bleakley bezoekt Ghana om meer te weten te komen over een lokale surfschoolpionier, Highlife-muziek en de relatie tussen surfen en dansen.
Skandal! Bringing Down Wirecard
Het betalingsbedrijf Wirecard baarde opzien in de financiële sector door het onverwacht grote succes. Een team van verbeten journalisten legde echter grootschalige fraude bloot.
Santo
Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.
Terim
De legendarische manager Fatih Terim vertelt over zijn voetbalcarrière als speler en als coach die meerdere teams naar glorieuze kampioenschappen heeft geleid.
Forsvinningen – Lørenskog 31. oktober 2018
Als de vrouw van een miljardair verdwijnt, moet de Noorse politie de waarheid achterhalen tussen de hysterische pers en bedrieglijke informanten. Gebaseerd op feiten.