Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Joe Mande’s Award-Winning Comedy Special

Film, 2017, 66 minuten
Joe Mande’s Award-Winning Comedy Special
Stand-upcomedian Joe Mande ontving lovende kritieken voor deze special over datingshows, 'Shark Tank', een joods zomerkamp en nog veel meer.
De film Joe Mande’s Award-Winning Comedy Special is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 66 minuten. De veelzijdige Mande speelde in Modern Family en schreef afleveringen voor Parks and Recreation en Kroll Show. Geschikt voor alle leeftijden. Joe Mande’s Award-Winning Comedy Special is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Joe Mande’s Award-Winning Comedy Special op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Joe Mande's Award-Winning Comedy Special is a TV special starring Joe Mande, Bo Burnham, and Ron Funches. Comedian Joe Mande performs an hour of stand up in the hope of winning the prestigious American Humour Award.

Acteurs in Joe Mande’s Award-Winning Comedy Special

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Joe Mande’s Award-Winning Comedy Special

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.