Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Joe Rogan: Strange Times

Film, 2018, 63 minuten
Joe Rogan: Strange Times
Comedian Joe Rogan neemt geen blad voor de mond en praat over moderne cultuur, professioneel worstelen en wietwetten in zijn in Boston opgenomen stand-upspecial.
De film Joe Rogan: Strange Times is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 63 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Joe Rogan: Strange Times is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Cynisch, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Joe Rogan: Strange Times op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Joe Rogan: Strange Times is a TV special starring Joe Rogan. Outspoken as ever, comedian Joe Rogan takes on current culture, pro wrestling, pot laws, cats, vegans and more in a stand-up special shot in Boston.

Trailer

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Joe Rogan: Strange Times

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.