Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Joe Rogan: Triggered

Film, 2016, 63 minuten
Joe Rogan: Triggered
In zijn eigen onderzoekende, komische stijl gaat Rogan in op van alles, zoals het opvoeden van kinderen, de kerstman, snoepjes met hasj, en het praten met dolfijnen.
De film Joe Rogan: Triggered is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 63 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Joe Rogan: Triggered is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Joe Rogan: Triggered op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Joe Rogan: Triggered is a TV special starring Joe Rogan. Unleashing his inquisitive, intense comedic style, Rogan explores everything from raising kids and Santa Claus to pot gummies and talking to dolphins.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Joe Rogan: Triggered

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.