Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Joe Rogan: Triggered

Film, 2016, 63 minuten
Joe Rogan: Triggered
In zijn eigen onderzoekende, komische stijl gaat Rogan in op van alles, zoals het opvoeden van kinderen, de kerstman, snoepjes met hasj, en het praten met dolfijnen.
De film Joe Rogan: Triggered is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 63 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Joe Rogan: Triggered is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Joe Rogan: Triggered op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Joe Rogan: Triggered is a TV special starring Joe Rogan. Unleashing his inquisitive, intense comedic style, Rogan explores everything from raising kids and Santa Claus to pot gummies and talking to dolphins.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Joe Rogan: Triggered

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.