Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

John Jansen

Documentaire, 2016, 122 minuten
John Jansen
Bekijk de dramatische opkomst, ondergang en verrassende vrijgevigheid van oud-drugsbaas John Jansen, die aan het hoofd stond van de beruchte Juliët-bende.
Deze documentaire is Provocerend, Inspirerend

John Jansen op Moviemeter

De Bredase ex-crimineel John Jansen heeft een indrukwekkend crimineel cv. Jansen stond te boek als kopstuk van de beruchte Juliët bende die in verband wordt gebracht met de productie van ecstasy, handel in hasj en ontvoering en afpersing van andere criminelen. Daarnaast pleegde John meerdere gewelddadige bankovervallen, waar hij uiteindelijk voor werd veroordeeld. Nadat hij uit de gevangenis kwam richtte hij een stichting op voor dakloze jongeren en kort daarna won hij 2,5 miljoen euro in een loterij. Van dat geld doneerde hij meerdere malen aan de voedselbank. Documentairemaker Jay Oliveira volgde de markante John Jansen meer dan een halfjaar lang. John vertelt openhartig over zijn criminele achtergrond en laat zien hoe hij zich nu inzet voor zijn medemens.

John Jansen op IMDB

The ex- bank robber from Breda John Jansen has an impressive CV as a criminal. Jansen was seen as the leader of the infamous Juliet gang that was well known for the production of drugs, ...

Acteurs in John Jansen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals John Jansen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sunderland 'Til I Die
Deze docuserie volgt de Engelse voetbalclub Sunderland in het seizoen 2017-18, waarin de spelers proberen terug te komen na hun degradatie uit de Premier League.
That Sugar Film
Filmmaker Damon Gameau volgt 60 dagen een suikerrijk dieet en krijgt een bittere smaak van de gezondheidsproblemen die hierdoor kunnen ontstaan.
Fire with Fire
Brandweerman Jeremy is een beschermde getuige in een moordzaak, maar als zijn identiteit toch uitkomt, moet hij een bocht van 180 graden nemen.
The Next Three Days
Als zijn vrouw in de bak belandt voor een moord die ze ontkent, bedenkt een professor een gedetailleerd plan voor haar om te ontsnappen.
The Last Stand
De sheriff van een slaperig stadje aan de grens krijgt het ineens druk als een drugsbaas ontsnapt uit de handen van de FBI en op weg is naar het stadje.