Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

John Leguizamo's Latin History for Morons

Film, 2018, 90 minuten
John Leguizamo's Latin History for Morons
In deze onemanshow op Broadway vindt John Leguizamo humor en verdriet terwijl hij 3000 jaar Latijns-Amerikaanse geschiedenis doorloopt om zijn gepeste zoon te helpen.
De film John Leguizamo's Latin History for Morons is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 90 minuten. Deze voorstelling kreeg een Tony-nominatie voor Beste toneelstuk en zorgde ervoor dat Leguizamo een speciale Tony won. Geschikt voor alle leeftijden. John Leguizamo's Latin History for Morons is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

John Leguizamo's Latin History for Morons op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Comic and actor John Leguizamo examines the repression of Hispanic culture throughout American history in his one-man show "Latin History for Morons."

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Frans;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals John Leguizamo's Latin History for Morons

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

BONDING
Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar beste homovriend van de middelbare school in als haar assistent.
I Think You Should Leave with Tim Robinson
In deze onconventionele comedyserie met veel gastrollen verloopt geen enkele interactie normaal.
Petta (Telugu Version)
Een sympathieke nieuwe rector van een universiteit blijkt geen gewone man te zijn wanneer een oude vijand opduikt en zijn complexe, gewelddadige verleden blootlegt.
Little Singham in London
Little Singham is in Londen om de koningin te ontmoeten. Als de beroemde Koh-i-Noor-diamant wordt geroofd, gaat de kinderagent op een wilde boevenjacht door de hele stad.
Slender Man
Een groep meiden die wanhopig op zoek is naar hun vermiste vriendin roept het wezen op dat haar waarschijnlijk heeft ontvoerd: de duistere internetlegende Slender Man.