Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

John Leguizamo's Latin History for Morons

Film, 2018, 91 minuten
John Leguizamo's Latin History for Morons
In deze onemanshow op Broadway vindt John Leguizamo humor en verdriet terwijl hij 3000 jaar Latijns-Amerikaanse geschiedenis doorloopt om zijn gepeste zoon te helpen.
De film John Leguizamo's Latin History for Morons is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 91 minuten. Deze voorstelling kreeg een Tony-nominatie voor Beste toneelstuk en zorgde ervoor dat Leguizamo een speciale Tony won. Geschikt voor alle leeftijden.John Leguizamo's Latin History for Morons is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

John Leguizamo's Latin History for Morons op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Comic and actor John Leguizamo examines the repression of Hispanic culture throughout American history in his one-man show "Latin History for Morons."

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Frans;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals John Leguizamo's Latin History for Morons

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.