Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

John Mulaney: The Comeback Kid

Film, 2015, 61 minuten
John Mulaney: The Comeback Kid
Deze geestige ex-schrijver van SNL met zijn jongensachtige charme neemt het huwelijk op de korrel en maakt grappen over baby's en die keer dat hij Bill Clinton ontmoette.
De film John Mulaney: The Comeback Kid is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 61 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

John Mulaney: The Comeback Kid op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Armed with boyish charm and a sharp wit, the former SNL writer offers sly takes on marriage, his beef with babies and the time he met Bill Clinton.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals John Mulaney: The Comeback Kid

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.