Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

John Q

Film, 2002, 116 minuten, 8.480.366 beoordelingen
John Q
De arbeidsverzekering van een arbeider weigert de harttransplantatie van zijn zoon te dekken. Hij gijzelt een groep mensen in een IC tot artsen de operatie uitvoeren.
De film John Q is uitgebracht in 2002 en duurt 116 minuten. Oscar-winnaars Denzel Washington en Robert Duvall spelen de hoofdrol in deze thriller met Ray Liotta en James Woods. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

John Q op Moviemeter

John Q. Archibald is een hardwerkende arbeider die samen met zijn vrouw Denise en zoontje Mike een hecht gezin vormt. Ondanks hun penibele financi\u00eble situatie, weten ze het hoofd net boven water te houden. Maar dan wordt Mike ernstig ziek. Hij kan alleen overleven met een donorhart. John Q. kan de ingreep echter niet betalen en zijn verzekeringsmaatschappij wil hem ook niet helpen. John is ten einde raad en gijzelt uit pure wanhoop de spoedafdeling van het ziekenhuis.

John Q op IMDB

Score: 7 van de 10

A down-on-his luck father, whose insurance won't cover his son's heart transplant, takes the hospital's emergency room hostage until the doctors agree to perform the operation.

Acteurs in John Q

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals John Q

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Then Barbara Met Alan
Twee cabaretiers worden verliefd op elkaar in een club en beginnen samen in het VK campagne te voeren voor de rechten van mensen met beperkingen. Naar een waar verhaal.