Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

John Q

Film, 2002, 116 minuten, 8.480.366 beoordelingen
John Q
De arbeidsverzekering van een arbeider weigert de harttransplantatie van zijn zoon te dekken. Hij gijzelt een groep mensen in een IC tot artsen de operatie uitvoeren.
De film John Q is uitgebracht in 2002 en duurt 116 minuten. Oscar-winnaars Denzel Washington en Robert Duvall spelen de hoofdrol in deze thriller met Ray Liotta en James Woods. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

John Q op Moviemeter

John Q. Archibald is een hardwerkende arbeider die samen met zijn vrouw Denise en zoontje Mike een hecht gezin vormt. Ondanks hun penibele financi\u00eble situatie, weten ze het hoofd net boven water te houden. Maar dan wordt Mike ernstig ziek. Hij kan alleen overleven met een donorhart. John Q. kan de ingreep echter niet betalen en zijn verzekeringsmaatschappij wil hem ook niet helpen. John is ten einde raad en gijzelt uit pure wanhoop de spoedafdeling van het ziekenhuis.

John Q op IMDB

Score: 7 van de 10

A down-on-his luck father, whose insurance won't cover his son's heart transplant, takes the hospital's emergency room hostage until the doctors agree to perform the operation.

Acteurs in John Q

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals John Q

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
Vita & Virginia
In de jaren 1920 was Vita Sackville-West een vrijgevochten popschrijfster en Virginia Woolf een piekerende intellectueel. Tien jaar lang waren ze vurige minnaars.
Mask Girl
Een onzekere kantoormedewerkster is 's nachts een gemaskerde internetpersoonlijkheid. Maar dan haalt een reeks noodlottige gebeurtenissen haar leven overhoop.
The Age of Innocence
De New Yorkse aristocraat Newland Archer rekt de starre normen van de Gilded Age-maatschappij op als hij valt voor de aanstootgevende nicht van zijn verloofde.
Jagun Jagun
Een jonge man wil een machtige krijger worden en sluit zich aan bij een eliteleger. Hij ondervindt er de toorn van een maniakale krijgsheer en de liefde van een felle vrouw.