Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Johnny Hallyday: Beyond Rock

Tv-serie, 2022
Johnny Hallyday: Beyond Rock
Johnny Hallyday in zijn eigen woorden. Deze intieme docuserie schetst met archiefbeelden en interviews een beeld van het leven en de carrière van de Franse rocklegende.
De tv-serie Johnny Hallyday: Beyond Rock is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Deze docuserie gaat over de hoogte- en dieptepunten uit het leven en de liefdes van rock- en popidool Johnny Hallyday. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Inspirerend, Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiobeschrijving;Frans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Johnny Hallyday: Beyond Rock

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.
Diana: The Woman Inside
Goede vrienden en experts geven een kijkje in het leven van prinses Diana, zoals haar hobby's, gevoel voor humor, en impact op de koninklijke familie.
A Bigger Splash
Kunstenaar David Hockney speelt een schilder die zijn scheppingsdrang terugvindt na een emotionele scheiding in deze quasi-documentaire uit 1974.
Brilliant Corners: Ghana
Longboardkampioen Sam Bleakley bezoekt Ghana om meer te weten te komen over een lokale surfschoolpionier, Highlife-muziek en de relatie tussen surfen en dansen.
Terim
De legendarische manager Fatih Terim vertelt over zijn voetbalcarrière als speler en als coach die meerdere teams naar glorieuze kampioenschappen heeft geleid.